Steenwijk / Meppel / Zwolle

Ervaringen

“Helder, duidelijk, confronterend en scherp. Zo waren de gesprekken die ik met Karin heb gevoerd. Dankzij deze gesprekken weet ik weer wat ik kan en wat ik wil. De netwerkgesprekken waren heel goed voor me. Ik heb weer plezier in mijn werk.”

“Door het loopbaantraject bij Karin zijn mijn ogen geopend, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en weet ik welke baan bij me past. Ik heb inmiddels een andere baan waar ik veel voldoening uit haal. De gesprekken zijn intens geweest en hebben mij geholpen in mijn zoektocht.”

”Karin weet precies de juiste snaar te raken.”

” De gesprekken met Karin zijn heftig, maar ik heb er veel energie uit gekregen en ik weet wat me te doen staat.”

”Ik heb Karin leren kennen als een professionele, betrokken coach. Ze kan goed luisteren maar zet je met hetzelfde gemak op het verkeerde been waardoor je geprikkeld wordt om nogmaals goed over je eigen uitspraken na te denken. Deze methode paste goed bij mij en hierdoor kwam ik uit mezelf tot de conclusie dat ik het juiste pad al had gekozen. De twijfel hier over bracht mij hier, nu ga ik dankzij Karin vol vertrouwen verder op mijn ingeslagen weg. Ik weet nu dat het goed is.”

 

”Ik heb een hele mooie berg achter mij gelaten, een droombaan die toen bij mij paste. Ik ben nu, dankzij Karin, onderweg naar de volgende berg met een rugzak gevuld met mijn kwaliteiten en wetende wat ik in een volgende baan belangrijk vind.”

 

 

”Ik heb bij Karin een loopbaan coaching gevolgd, was zeer verhelderend. In een paar krachtige stappen heeft zij samen met mij, mijn drijfveren, ambities, capaciteiten inzichtelijk gemaakt. Weet je niet wat je wilt en wat je kunt? Wil je een baan die bij jouw talenten en motieven past? Maak dan een afspraak met Karin.”

”Met plezier heb ik 45+ ontwikkelingadvies met Karin doorlopen. Met de juiste professionele houding hebben we samen gezocht naar waar het plezier voor mij in werk zit. Een mooie zoektocht waarbij Karin op de juiste momenten de spiegel even voor mij heeft gehouden. Dank je wel voor de mooie gesprekken en het laten ervaren waar mijn kracht ligt”

Na een intensief coachingstraject bij ‘ Krachtige Kwaliteiten’ heb ik mijn draai weer gevonden in mijn werk.
De begeleiding daarbij van Karin is voor mij van grote waarde geweest.
Haar coachingsstijl is te karakteriseren als rustig, geduldig, vasthoudend en doelgericht.
Kwaliteiten die Karin op een meesterlijke wijze inzet en die voor mij tot succes hebben geleid.

“Het was voor de mij de eerste keer dat ik een loopbaancoach in de arm heb genomen. Karin is een prettige coach die mij geholpen heeft om mijn competenties en kwaliteiten helder te krijgen en deze ook duidelijk voor het voetlicht te brengen in een sollicitatieprocedure. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een voor mij mooie en passende baan. Ik zou zeggen: als je een bij jou passende baan wilt vinden, wacht dan niet te lang met het inschakelen  van een loopbaancoach. Ik kan Karin daarbij van harte aanbevelen.”